Tangda G11 GU Tip GU11 P11 mekan ferit jezgro magnetno jezgro za trafo PC40 visoke frekvencije W.

Tangda G11 GU Tip GU11 P11 mekan ferit jezgro magnetno jezgro za trafo PC40 visoke frekvencije W.

Dostupno za vašu narudžbu
KM 11.85
Na skladištu:


Pažnju, molim vas : ovakve ferit jezgro nije magnet, to je nonmagnetic. željezna ne može biti adsorption.
Pramenove : Ferit jezgro jezgro : PC40 (ZP40) skladu sa EMI
Ime : Ferit jezgra Model : GU11
materijal : PC40
1 komade = gornji poklopac i donji kapu broj Jedan : 11mm F : 3.5mm
Osobine :
Ferit jezgro generalno se koristi u kompjutere, tele-je komunikaciona oprema, potrošača elektroniku kao na TV-u, VTR i audio zalazi, industrijske automatika opremu i razne vrste elektronske instrumenata, itd.Kao vodeći magneti proizvođač u Kini, podržani od strane naše sofisticirane kvalitetno, proizvodimo vrhunskog kvaliteta mekan ferit, zajedno sa benzinske.Naš glavni proizvoda i svaki zahtjev su navedene u sljedećem : (Za više informacija o naših proizvoda.)
GU Ferit jezgro Aplikacije.
Transformatori i guši za prebacivanje moć zalihe, filter, inductor elektronske proizvoda i sl. Nase musterije su : Filips,TCL,SUMSUNG,IBM.BOSANSKI,za Tebe,BANDAI,KONJA.Emerson
Ova kompanija je specijalizovan proizvodnju, prodaja kvalitetne mekan privlačnost ferrites magnetno jezgro, Gao Daoci vezu, kostur, i možda prema posjetitelj je zahtjev ispovijed, uključujući (EE EF EFD EP EPC PQ RM TRAVU UU ALI I UF ER ERL JEGULJA RM GU magnetno jezgro + kostur), magnetno jezgro fabrika biti smješten u kini, ovo minerale su bogati, dobra komunikacija, iz ljudskih resursa superiorni, nastavila benigna razvoja za ovu kompaniju pružiti poželjno stanju, ovo Si Yuan i svuda korisnika surađivao iskreno, da je obostrano korisno interakciju, zajednički razvoj. Vaše zadovoljstvo moja je vječno progoniti! Tvoje povjerenje je da sam najveći biti ponosni. Možemo pružiti takmičarski cijenu i kvalitetne proizvode prema vaš zahtjev od naših mušterija.Radujem se tvojoj rano ponovo slojni! .

U svojstva

:
GU Tip
:
Tangda
is_customized:
Yes

Najbolji prijedlozi u kategoriji